HAPPYFOOD NEDERHORST DEN BERG

HAPPYFOOD NEDERHORST DEN BERG Love at first bite

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 159 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HappyFood Nederhorst Den Berg. Meer weten? Ontdek meer

11 aug 2022 om 17:35 Bestelling super snel. We hadden echter 2 wokgerechten besteld. Dan verwacht je noedels of rijst erbij voor best wel hoge prijs. Helaas, alleen vlees en beetje groente. Graag op de site aangeven, dan kun je dit erbij bestellen.
7 aug 2022 om 22:37 Heerlijke poke bowls! Verse ingrediënten, goede kwaliteit. Op zondagavond besteld, iets later bezorgd dan aangegeven, maar met zeer vriendelijke bezorging en excuses voor het langere wachten. Bestellen zeker nog eens!
13 jul 2022 om 20:48 Heerlijk gegeten en vriendelijke bezorging
10 jul 2022 om 20:13 In 45 minuten bezorgd, en attente bezorging! Was erg lekker!
8 jun 2022 om 22:09 Lekkere sushi! Fijne bezorging en op tijd. Goede prijs kwaliteit
1 jun 2022 om 20:18 Altijd vers, heel lekker en op tijd
20 apr 2022 om 21:24 Kwaliteit van het eten was goed! Helaas was de sushi wel warm.. De warme hapjes waren nog wel oké warm. Maar de aantallen sushi klopte niet. Ondanks dat de smaak zo goed is, bestellen we er niet nog eens. Veel te duur in verhouding!
8 apr 2022 om 22:06 Het was heerlijk, de bezorging was iets later, maar kwam de galerij op rennen en bood meteen excuses aan! Fijn personeel en heerlijk eten. Ik zal hier zeker vaker bestellen! Dank dank dank! :)
31 mrt 2022 om 20:43 Aangegeven extra sojasaus maar voor een grote bestelling amper soja saus
31 mrt 2022 om 7:32 Ordered a pokebol with Salmon. It had barely any Salmon and it was rather tasteless.
24 mrt 2022 om 20:12 Zeer smaakvolle sushi. Smaken en versheid dik in orde. Ook de warme gerechten zijn erg lekker. Vriendelijke bezorger. Aanrader!
11 mrt 2022 om 19:57 Kwaliteit en service uitstekend!!