HAPPYFOOD NEDERHORST DEN BERG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 177 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HappyFood Nederhorst Den Berg. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 20:43 Altijd top!!
21 jan 2023 om 21:55 Lekker en op tijd bezorgd!
8 jan 2023 om 22:00 Top sushi!
23 dec 2022 om 20:31 Eten was harstikke lekker 2de keer besteld, wel was er helaas 3 stukjes van de beef taai voorderest de smaken zijn echt super lekker
16 dec 2022 om 19:21 Was onwijs lekker 1 vond ik iets minder maar ieder zijn smaak. Ik heb genoten.
2 dec 2022 om 8:21 Verkeerde bestelling had een kip en vis polebohl besteld, kreeg 2 kip
26 nov 2022 om 20:26 Poke bowl geen smaak en prijs te duur voor de kwaliteit
10 okt 2022 om 7:01 Dit is ons vaste adresje geworden voor heerlijke sushi! Ook de wok gerechten zijn goed. Wordt op tijd geleverd, zo niet, dan bellen ze netjes even. Eten is van goede kwaliteit en altijd goed.
7 okt 2022 om 20:43 Heerlijk gegeten!!
2 okt 2022 om 23:03 Eten was prima, maar het is onduidelijk dat er bij alle woo bestellingen geen rijst bij komt, vergeten apart te bestellen, dan is het wel een duur grapje
18 sep 2022 om 22:24 Lang moeten wachten maar was zeker de moeite waard! Nieuwe favoriet
11 aug 2022 om 17:35 Bestelling super snel. We hadden echter 2 wokgerechten besteld. Dan verwacht je noedels of rijst erbij voor best wel hoge prijs. Helaas, alleen vlees en beetje groente. Graag op de site aangeven, dan kun je dit erbij bestellen.